Aanbod

Boksen

Boksen is een tactische vechtsport waarbij kracht, snelheid, lenigheid, de coördinatie van handen, voeten en ogen en uiteraard het uithoudingsvermogen centraal staan. Iedereen kan leren boksen. Het maakt niet uit, man, vrouw, kind, fit of niet fit. De gevarieerde en uitdagende  trainingen worden afgestemd op jouw niveau en ervaring.

 

 

Ondernemers boksen

Verkies je werken nét even te vaak voor het sporten? Dan bied Ondernemersboksen Hoeksche Waard de uitkomst. 

Train en netwerk met andere professionals en begin de dag met positieve energie.

 

 

HIITT

 

HIIT staat voor High Intensity Interval Training.

Het trainingsprincipe van HIIT is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. De intensiteit van de training kan volledig op jouw eigen niveau worden afgestemd. HIIT trainingen zijn in alle vormen en maten te doen en ieder traint op zijn/haar eigen niveau. 

Zaktraining

Een training van 45 minuten waarin zaktraining en circuittraining gecombineerd wordt. Zaktraining en circuit trainingen zijn perfecte workouts om kracht en conditie op te bouwen. Tijdens de lessen is er geen fysiek contact en ervaring met boksen is niet vereist. 

 

 

 

 

Jeugdboksen

Bokslessen voor kinderen en jongeren van 8 t/m 14 jaar, die met leeftijdsgenoten willen trainen. Naast het leren van de bokstechnieken zijn de trainingen ook gericht op het creëren van meer zelfvertrouwen en (mentale) weerbaarheid.

 

 

Kick & Punch

Bij KR-Boxing wordt kickboksen gegeven in de vorm van zaktraining. Een explosieve training en de perfecte manier om een goede conditie en spierkracht te ontwikkelen. Tijdens de trainingen wordt er in tweetallen op de zak getraind. Een conditioneel zware training waar ook de techniek van het trappen en stoten centraal staat. 

Boksen gevorderden

Boks je al langer en ben je een ervaren bokser. Kom dan naar de boksles voor gevorderden. De trainingen zijn meer gericht op het wedstrijdboksen met combinaties naar het lichaam en hoofd en het sparren. Behalve de trainingen is er voor de boksers ook de mogelijkheid om wedstrijden te boksen, maar dit is niet verplicht.

 

WOD:Functioneel trainen

Met een functionele training verbeteren we jouw uithoudingsvermogen, kracht, stabiliteit, snelheid en flexibiliteit. Met functionele training wordt bedoeld dat het lichaam getraind wordt om activiteiten uit het dagelijkse leven met gemak uit te kunnen uitvoeren.

 

Clinics

Leer elkaar op een sportieve manier kennen, versterk jullie band, maar boven al heb plezier! Dat zijn de ingrediënten voor een succesvolle clinic! De boksclinics zijn uitermate geschikt voor bedrijven.

Bijvoorbeeld als teambuildingsactiviteit of als aanvulling op een studiedag of bedrijfstraining. Naast boksclinics voor bedrijven bieden we ook clinics aan voor vrijgezellenfeesten, kinderfeestjes, scholen of bijvoorbeeld sportteams.

 

 

 

 

 

 


KR BOXING & PERSONAL TRAINING

Telefoon: 06 50 92 52 83

E-mailadres: info@krboxingpt.nl

Kvk: 64393186

ADRES

KR Boxing & Personal Training 

Langeweg 5F

3261 LJ Oud-Beijerland