Groepslessen

Boksen

zonder sparren

Leer de kneepjes van het boksen zonder het risico op een blauw oog. Bij deze les oefen je in tweetallen de boks technieken en ga je gegarandeerd versleten naar huis.

 

 


Zaktraining

Zaktraining is een 45 minuten durende explosieve trainingen waarbij bokscombinaties op de zak afgewisseld worden met high intensity oefeningen.
De perfecte manier om conditie en spierkracht op te bouwen.
Tijdens de lessen is er geen fysiek contact en ervaring met boksen is niet vereist.

 

 

Boksen

met sparren

Bij deze training kan iedereen zich aansluiten. Tijdens de trainingen worden bokstechnieken aangeleerd en kracht en conditie verbeterd. Niet doelloos rammen, maar echt het boksen leren. Aan het einde van de training is er de mogelijkheid om te sparren/schouders tikken, maar dit is niet verplicht.

 

 

 

 


Ondernemersboksen

Verkies je werken nét even te vaak voor het sporten? Dan bied Ondernemersboksen Hoeksche Waard de uitkomst. 

Train en netwerk met andere professionals en begin de dag met positieve energie.

   

Boksen

wedstrijd groep

Heb je ervaring met boksen en de ambitie om wedstrijden te boksen, dan is deze training geschikt. De trainingen zijn gericht op het wedstrijdboksen met combinaties naar het lichaam, het hoofd en sparren. Behalve de trainingen is er voor de boksers ook de mogelijkheid om wedstrijden te boksen en deel te nemen aan sparringsdagen, maar dit is niet verplicht.

 

 


Jeugdboksen

 Bokslessen voor kinderen en jongeren van 8 t/m 13 jaar. Er wordt op een leuke manier aan de boks technieken gewerkt en daarnaast zijn de trainingen ook gericht op het creëren van meer discipline, zelfvertrouwen en (mentale) weerbaarheid.


KR BOXING & PERSONAL TRAINING

Telefoon: 06 50 92 52 83

E-mailadres: info@krboxingpt.nl

Kvk: 64393186

ADRES

KR Boxing & Personal Training 

Langeweg 5G

3261 LJ Oud-Beijerland