KR PERSONAL TRAINING


Tijdens de 1 op 1 trainingen wordt gekeken naar jouw specifieke wensen en trainingsdoelen.
Een personal trainer kan jou precies die ondersteuning bieden waar je naar op zoek bent. Bijvoorbeeld om gewicht te verliezen, fitter te worden en lekkerder in je vel te zitten of als aanvulling op je huidige sport om te helpen je sportprestaties te verbeteren.
Tijdens het intake gesprek wordt samen met jou afgestemd wat je doel is. De beginsituatie wordt in kaart gebracht door middel van een vraag gesprek en metingen. Hierna worden de persoonlijke trainingsdoelen en het vervolg traject bepaald.

 

We bieden klanten die personal training volgen de mogelijkheid om kosteloos gebruik te maken van alle groepslessen.

 

 

Liever samen trainen? Dat kan! We bieden ook DUO personal training

(2 op 1) of SMALL GROUP training aan.Resultaten Personal Trainingen


Nick Brands   

 

Na een periode van veel sporten en boksen, was ik mijn motivatie om trainen een beetje kwijt. Het werd echt een sleur en had weinig plezier meer tijdens het sporten. Toen ben ik bij Koshan personal training gaan volgen met de nadruk op boksen. Ik wilde namelijk niet alleen weer strakker in mijn vel (zowel letterlijk als figuurlijk) zitten, maar ook weer conditie opbouwen en mijn bokstechniek verbeteren. Door het enthousiasme van Koshan en vooral zijn enorme ervaring in het boksen, werd ik wekelijks flink uitgedaagd. Ik heb het plezier in sporten teruggevonden en de doelen die ik samen met Koshan had opgesteld behaald. 

 

     Het resultaat mocht er ook zijn. Ik ben meer dan 15kg afgevallen en mijn boks techniek was weer aangescherpt.

 

Roger Kool  

   

Mijn naam is Roger Kool, 48 jaar oud, en in het dagelijks leven VP of Sales voor een Canadese Software leverancier.
Door mijn zeer onregelmatige leven en vele vliegreizen was ik op zoek naar iets dat mij wat fitter zou maken en vooral een goed gevoel zou geven als ik klaar was met sporten.

Na veel zoeken ben ik 2 jaar geleden begonnen met boksen bij Koshan. Daarna ben ik begonnen met personal training en hebben wij gezamelijk besloten deel te nemen aan een Bokswedstrijd met als doel geld ophalen voor onderzoek tegen Lympheklierkanker.
De intensiteit ging naar 4 tot soms 6 keer trainen in 1 week. Dit duurde een half jaar ongeveer en was een fantastische ervaring.
KR Boxing heeft mij fantastisch ondersteund om mij fysiek sterker en mentaal fitter te maken en was tevens een van de belangrijke                                                                                  trainers binnen het hele WhiteCollarBoxing concept.

De trainingen zijn zeer gevarieerd op het gebied van conditie training en altijd gericht op verbetering van de techniek. De ervaring in de ring was fantastisch en de route naar dat moment helemaal. Er is een grote vorm van samenhorigheid en behulpzaamheid. Ik kan het een ieder aanraden als je jezelf wilt pushen. 

Na de wedstrijd ben ik helaas redelijk geblesseerd geraakt aan mijn schouder waarna ik ongeveer 7 maanden niets heb kunnen doen met alle gevolgen van dien. Sinds eind December ben ik samen met Koshan weer rustig aan begonnen en zijn we nu weer op een punt aangekomen dat ik in ieder geval 2 keer per week personal training doe. De conditie, techniek maar vooral ook de lichamelijke situatie gaat met sprongen vooruit. 

Het zijn leuke, veelzijdige maar intensieve trainingen waar je iedere keer tot het uiterste wordt gedreven op een manier die ook nog eens leuk is en blijft. Ik kan de boksschool van Koshan Razmi in Oud Beijerland dan ook aan iedereen aanbevelen. Ik kijk erg uit naar de plannen om een ondernemers boks programma op te zetten waar er serieus gebokst gaat worden vroeg in de morgen waarna we allen aan het werk gaan. Heb het van dichtbij een keer mogen ervaren en zorgde voor een leuke en uitdagende omgeving, zowel sportief als zakelijk.

 

Ik hoop het nog lang te blijven doen op deze manier en vooral met de ondersteuning van KR Boxing.

 

 Groeten Roger

 

Coby Spierings 

  

 Hi ik ben Coby Spierings wonende in Numansdorp (52)

In het dagelijks leven ben ik financial /Trading operator bij Varo Energy in Rotterdam. Olie handel brengt zeer veel stressvolle situaties met zich mee zowel op operationeel als administratief gebied, een jaar geleden hebben diverse mensen mij geattendeerd op de trainingen van Koshan. Sinds 1 jaar ben ik begonnen met personal/bokstraining in Oud Beijerland bij KR Boxing & Personal Training .

Normaliter haak ik na enige tijd af, door verveling of geen interesse meer echter bij Koshan is het elke week anders ten eerst weet hij zijn enthousiasme enorm goed over te brengen en trainingen zijn zeer gevarieerd, ik heb ook gekozen voor bokstrainingen, dat voor het gehele lichaam en geest zeer goed. Hij houd goed rekening met je leeftijd, fysieke status  en heeft zeer veel verstand van het menselijke lichaam zodat blessures uitblijven. Met andere woorden een AANRADER

 

Marcel van den Engel   

 

Sinds 2,5 jaar volg ik personal training in Oud Beijerland bij Koshan. We hebben eerst gezorgd dat mijn conditie verbeterde en Koshan heeft daarna een plan gemaakt qua voeding. Mijn gewicht werd stabieler en het vet percentage nam snel af.

Met personal trainingen boek je snel vooruitgang, zo ook mijn boks techniek. Het is een wereld van verschil als je terugkijkt wanneer ik begon. Elke les delen we samen in. Als bijvoorbeeld mijn skivakantie nadert, beginnen we een paar weken ervoor met oefeningen waardoor ik in de vakantie geen spierpijn hebt en gewoon lekker kan geniet van het skiën. Als we geen specifiek doel hebben maakt Koshan altijd een programma om m’n buikspieren terug te vind, en dat lukt goed.

 

Wanneer het een zware week was op het werk en ik heb meer behoefte om af te reageren, plannen we een hele les boksen in. Hij zorgt ervoor dat ik aan het eind van de les weer helemaal relaxed en voldaan ben.

 

De personal training lessen van Koshan werken veel beter dan met de groep meedoen. Als je groepslessen volgt, heb ik veel sneller de neiging om af te melden en als de afspraak met Koshan al staat, dan ga je gewoon.

 

 Koshan motiveert je om het beste uit jezelf te halen, en het is super gezellig.

 

 

Lennard de Pee

 

In 2018 ben ik begonnen met boksen in Oud-Beijerland bij KR Boxing & PT. Na een jaar trainen merk ik dat ik flinke stappen heb gemaakt. Waar sporten eerst vooral op ad hoc-basis gebeurde, merk ik nu dat Koshan ook echt mijn spreekwoordelijke “stok achter de deur” is. Door mijn werk kan ik namelijk geen vast tijdstip afspreken, dus zit hij me wekelijks achter de broek aan om een afspraak te maken. Perfect! Mijn training is deels functioneel en deels gericht op het verbeteren van mijn bokstechniek. En zeker dat laatste ben ik verschrikkelijk leuk gaan vinden. Geen sport is zo veelzijdig als boksen.

 

En als je het dan leert, dan maar gelijk van iemand die in de top heeft gebokst. Koshan is iemand die me motiveert en continu bezig is om mijn bokstechniek aan te scherpen. Hij daagt je uit om doelen te stellen, put je uit maar geeft je elke training ook het gevoel dat je jezelf verbetert. En juist daardoor wil je elke keer weer het beste uit jezelf halen. Alle stress eruit, flink zweten en op zijn tijd ook lachen. Precies wat ik nodig heb.

 

 

 

 

 

 

Joyce van Passel      

 

Vorig jaar september ’18 heb ik de keus gemaakt om met personal training te starten bij KR-boxing en personal training in Oud-Beijerland. Daarvoor sportte ik al een tijd bij HCC Elite en ook ging ik regelmatig afstanden skaten op mijn inlineskates. 

 

Op een gegeven moment vond ik het sporten met apparaten wat saai worden en kostte het mij meer moeite om mijzelf te motiveren. Ook vond ik dat het resultaat van mijn inzet niet snel genoeg ging. Hoe hard ik ook trainde, het leek maar niet mogelijk om mijn doelen te bereiken. Na een intake gesprek met Koshan Razmi, waarbij mijn doelen werden besproken en er een uitgebreide 0-meting werd gedaan om te kijken hoe ik er lichamelijk voorstond, ben ik gestart bij KR-boxing en personal training.

 

Omdat ik lichamelijk actief werk doe en merkte dat het met mijn fysieke gesteldheid niet zo goed meer was gesteld waren mijn doelen in het begin vooral mijn conditie verbeteren en wat strakker worden. De eerste periode heb ik onder begeleiding bij Kr-Boxing en Personal Training conditie- en krachttraining gedaan. Door Koshan zijn enthousiasme en passie voor boksen ben ik begonnen met padstraining. Mijn fysieke gesteldheid ging toen al met sprongen vooruit. De padstrainingen vond ik zo leuk dat ik uiteindelijk ook gestart ben met de bokstrainingen. Veel sneller dan verwacht viel ik zo’n 10 kilo af en behaalde ik mijn streefgewicht. Er ontstonden nieuwe doelen, technisch beter worden in boksen en dit kunnen beoefenen en verbeteren tijdens sparring. Ik ben personal training blijven doen omdat het fysiek pittige lessen zijn en ik tegenwoordig tijdens deze lessen ook regelmatig kan sparren met een andere vrouw.Het fijne aan het trainen met Koshan is dat hij je steeds blijft uitdagen om jezelf te verbeteren.

 

Koshan is een bekwame en fanatieke trainer. De lessen zijn niet alleen technisch goed, er is ook altijd ruimte voor een gezellig praatje. Waar ik mijzelf in het begin nog onzeker voelde, merk ik dat mijn zelfvertrouwen steeds meer groeit. Dit zie ik ook beroepsmatig. Ik straal vaak rust uit, maar op de werkplekken waar ik werk moet je ook zeker je mannetje kunnen staan. Soms sta je in situaties die niet prettig zijn, maar waar je wel zelf moet handelen of je collega’s bij moet staan. Dan kan het je helpen dat je ondanks de situatie zelfvertrouwen kunt blijven uitstralen. Ik moest wel even over een drempel om iemand naar zijn hoofd te stoten. Maar ik heb geleerd dat boksen niet simpelweg hard rammen is, maar juist een technisch en tactisch spel waarbij je de ander moet leren lezen en daar dan snel op moet reageren. En op die vlakken kan je jezelf blijven verbeteren. Be The Greatest You is dan ook de slogan van KR-boxing en personal training. Na een drukke dag kan ik door een les personal training of boksen mijn hoofd weer leeg maken en nieuwe energie opdoen of de dag juist lekker energiek starten. Ik ben van plan nog lang met veel plezier bij KR-boxing en Personal Training te blijven sporten.

 

 

 

 

                        Ton Vos 

 

             Beroep : Ondernemer 

 

Als je wat ouder wordt en het noodzakelijk is om iets aan je conditie te doen vroeg ik me af:  wat vind ik leuk en is goed voor mezelf? Zo’n 2 jaar geleden kwam ik  in contact met Koshan Razmi van KR-Boxing & Personal Training Oud Beijerland. In een persoonlijk gesprek legde hij mij uit wat hij doet en kon betekenen voor het opbouwen van mijn conditie. Na een plezierige proefles waarin hij mij met een wakend oog allerlei oefeningen liet doen, raakte ik enthousiast en besloot ik bij hem te gaan trainen. Mijn conditie is met sprongen vooruit gegaan en ik ga elke keer met plezier naar mijn training toe. Ik kan een ieder die ongeacht de leeftijd aan zijn of haar conditie wil werken aanraden om met Koshan Razmi van KR Boxing&Personal Training                      contact op te nemen. Koshan, goede en zeer enthousiaste trainer en een fijne sfeer. Top!

 

 

 

# BEZOEK ONS OP FACEBOOK


KR BOXING & PERSONAL TRAINING

Telefoon: 06 50 92 52 83

E-mailadres: info@krboxingpt.nl

Kvk: 64393186

ADRES

KR Boxing & Personal Training 

Langeweg 5G

3261 LJ Oud-Beijerland